| موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الأربعاء نوفمبر 21, 2007 2:16 am | |
|
عدل سابقا من قبل في الإثنين ديسمبر 10, 2007 11:28 am عدل 1 مرات | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| |
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة نوفمبر 30, 2007 1:20 am | |
| الأرز الأبيض بالخلطة المقادير : مقدار من الأرز مغسول ( 1 كوب ) / مرقة (حوالى 2 كوب) / ملعقة سمن أو ما يعادلهما زيت / ملح / فلفل أسود ناعم/ للخلطة (كبد و قوانص مقطعة / مكسرات / زبيب ) يحتفظ بجزء منها للتجميل
الطريقة : · يقدح السمن و يضاف إليه الأرز و يقلب حتى يسمع له صوت . · يتبل بالملح و الفلفل و تضاف إليه الخلطة و تقلب مع الأرز بخفة . · يضاف المرق و يترك حتى يغلى ثم تهدأ الحرارة و يترك الأرز حتى ينضج . · يغرف فى طبق التقديم و يجمل بباقى الخلطة . · ممكن يوضع فى قالب كيك مفتوح من الوسط و يقلب و توصع باقى الخلطة فى الوسط و يقدم ....
| |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة نوفمبر 30, 2007 1:21 am | |
| طاجن الأرز المعمر المقادير : كوب من الأرز المنقى ومغسول / 2 كوب لبن / 2 ملعقة سمن / ملح / فلفل / ملعقة قشدة للوجه
الطريقة : · يدهن طاجن فخار أو صينية دهنا جيدا بالسمن . · يوضع الأرز فى الطاجن و يصب فوقه اللبن المتبل بالملح و الفلفل و يزج فى فرن متوسط الحرارة حتى يقرب من النضج . · توزع ملعقة القشدة على السطح و يعاد الطاجن للفرن حتى يتم نضجه و يحمر وجهه و يقدم ..
أرز معمر بالطيور
المقادير :
كالأرز السابق مضاف إليه ( الحمام أو السمان أو دجاج صغير ) وذلك حسب الرغبة الطريقة : · تترك الطيور صحيحة أو تقطع أنصافا و تتبل جيدا بالملح و الفلفل . · يعد الطاجن كما سبق و يوضع نصف مقدار الأرز ثم ترص الطيور ثم يوضع باقى مقدار الأرز . · يستكمل باقى الخطوات السابقة ...
| |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة نوفمبر 30, 2007 1:21 am | |
| <<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>> المقادير: كيس مكرونه شرايط وممكن اسباجتى عريضه 1/4 كيلو صدور فراخ 1/4 كوب مرقه 1/2 كوب لبن بصله صغيره مفرومه ناعم 2 معلقه من الدقيق 2 معلقه من السمن بهارات وملح وفلفل الطريقه: نسلق المكرونه بالطريقه العاديه ثم نضع البصل فى وعاء على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرقهز فى وعاء اخرنضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراح لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة نوفمبر 30, 2007 1:21 am | |
| كبدة مشوية فى الفرن المقادير: 2/1 1 كوب عيش الغراب ,مقطع الى شرائح - 4 ملعقة كبيرة زبد - 2 بصلة ,مفرومة ناعم - 1 كوب دقيق 3 ملعقة كبيرة كريمة لباني- 1 كوب ماء - ملح فلفل ابيض
طريقة العمل: يتبل اللحم بالملح و الفلفل. ويضاف ماء البصل المفروم الى اللحم. يترك لمدة 10 دقائق. حتى يتبل جيداً تغمس قطع اللحم فى 4/3 كوب دقيق و يغطى بها جيداً. تذاب ملعقتين من الزبد فى طاسة كبيرة على النار.و يتم تحمير اللحم على الجانبين حتى ينضج ويصبح لونه بنى فاتح . ثم يرفع من على النار و يوضع على طبق التقديم. يحتفظ به دافئ. تسخن ملعقة زبد في طاسة متوسطة. يضاف عيش الغراب و يقلب لمدة 5 دقائق. يرفع من الطاسة ويترك جانبا. فى نفس الطاسة يذاب ما تبقى من الزبد. تضاف ملعقتين دقيق ويقلب حتى يصبح لونه ذهبي بنى. يرفع من على النار ويضاف كوب ماء ويقلب حتى يصير أملس. تضاف الكريمة وتقلب. يعاد الإناء الى النار مع التقليب المستمر حتى الغليان. يضاف عيش الغراب والملح والفلفل الابيض. تخفض النار وتترك لمدة 5 دقائق مع التقليب من حين لآخر. يمكن اضافة المزيد من الماء اذا كانت الصلصة شديدة الكثافة. تصب صلصة عيش الغراب فوق قطع اللحم لتغطيها جيدا وتقدم فورا. | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة نوفمبر 30, 2007 1:22 am | |
| بطاطس محشوة بالدجاج
المقادير:
6 حبة كبيرة بطاطس (للطهي في الفرن) . 2 ملعقة كبيرة زيت نباتي. 300 جرام دجاج (مفروم) . 2 فصّ ثوم مقطع . مكعب مرقة دجاج مذوب في 2/1 كوب ماء. 4/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود . 2 ملعقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم). 2/1 كوب جبنة شيدر قليلة الملح (مبشورة).
الطريقة :
تغسل البطاطس وتنظف توضع في مقلاة للشواء ثم تترك في الفرن على حرارة 200 درجة مئوية لمدة 45 دقيقة أو حتى تنضج تقطع كل حبة بطاطس إلى نصفين وينزع منها القلب ثم يسخّن الزيت في مقلاة ثم يضاف إليه الدجاج مع الثوم ويطهى المزيج لمدة تتراوح بين 4 و5 دقائق حتى ينضج الدجاج.
يضاف مكعب مرقة الدجاج ويطهى المزيج لمدة دقيقتين إضافيتين ثم يرفع عن النار و يمزج قلب البطاطس مع الدجاج والفلفل الأسود والبقدونس في وعاء ثم تحشى البطاطس بحشوة الدجاج، ويوزع مقدار من جبنة الشيدر على وجهها ثم تخبز في الفرن على حرارة 200 درجة مئوية لمدة 5 دقائق أو حتى تذوب الجبنة | |
|
| |
الفارس الملثم مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1254 العمر : 37 الموقع : الجنة ان شاء الله العمل/الترفيه : احبكم جميعا. المزاج : كويس بقربكم رقم العضويه : 43 تاريخ التسجيل : 04/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الأربعاء ديسمبر 05, 2007 10:35 am | |
| انت كلت دا كله يا جميل ولا ايه ؟ اكيد هي شارطة عليك لازم تتعلم الطبيخ مهومافيش سبب غير كده | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الخميس ديسمبر 06, 2007 12:36 am | |
| ههههههههه لا مش اوى كده بس علشان لسه المنتدى جديد فنتعلم كل حاجه بقه ههههههه
نورتنى يباشا | |
|
| |
الفارس الملثم مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1254 العمر : 37 الموقع : الجنة ان شاء الله العمل/الترفيه : احبكم جميعا. المزاج : كويس بقربكم رقم العضويه : 43 تاريخ التسجيل : 04/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الخميس ديسمبر 06, 2007 3:45 pm | |
| اشطى يا معلم اهو في ناس بتعرف تطبخ هنا اشطى ضمنا العشا والفطار محدش يفطر بره ولا يتعشى في البيت حنتعشى في المنتدى ايه رايك!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 12:15 am | |
| اتقل انت بس يا فارس واتكى على الصبر وفى اكل متقلقش هههه | |
|
| |
الفارس الملثم مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1254 العمر : 37 الموقع : الجنة ان شاء الله العمل/الترفيه : احبكم جميعا. المزاج : كويس بقربكم رقم العضويه : 43 تاريخ التسجيل : 04/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 12:21 am | |
| شكلنا بعد الأكل حنروح المستشفى بدل ما فيها اتقل ههههههههههههههههههههههههههههههههههه | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 12:35 am | |
| | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:03 am | |
| الأرز الأبيض بالخلطة المقادير : مقدار من الأرز مغسول ( 1 كوب ) / مرقة (حوالى 2 كوب) / ملعقة سمن أو ما يعادلهما زيت / ملح / فلفل أسود ناعم/ للخلطة (كبد و قوانص مقطعة / مكسرات / زبيب ) يحتفظ بجزء منها للتجميل
الطريقة : · يقدح السمن و يضاف إليه الأرز و يقلب حتى يسمع له صوت . · يتبل بالملح و الفلفل و تضاف إليه الخلطة و تقلب مع الأرز بخفة . · يضاف المرق و يترك حتى يغلى ثم تهدأ الحرارة و يترك الأرز حتى ينضج . · يغرف فى طبق التقديم و يجمل بباقى الخلطة . · ممكن يوضع فى قالب كيك مفتوح من الوسط و يقلب و توصع باقى الخلطة فى الوسط و يقدم ....
| |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:05 am | |
| طاجن الأرز المعمر المقادير : كوب من الأرز المنقى ومغسول / 2 كوب لبن / 2 ملعقة سمن / ملح / فلفل / ملعقة قشدة للوجه
الطريقة : · يدهن طاجن فخار أو صينية دهنا جيدا بالسمن . · يوضع الأرز فى الطاجن و يصب فوقه اللبن المتبل بالملح و الفلفل و يزج فى فرن متوسط الحرارة حتى يقرب من النضج . · توزع ملعقة القشدة على السطح و يعاد الطاجن للفرن حتى يتم نضجه و يحمر وجهه و يقدم ..
أرز معمر بالطيور
المقادير :
كالأرز السابق مضاف إليه ( الحمام أو السمان أو دجاج صغير ) وذلك حسب الرغبة الطريقة : · تترك الطيور صحيحة أو تقطع أنصافا و تتبل جيدا بالملح و الفلفل . · يعد الطاجن كما سبق و يوضع نصف مقدار الأرز ثم ترص الطيور ثم يوضع باقى مقدار الأرز . · يستكمل باقى الخطوات السابقة ...
| |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:06 am | |
| <<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>> المقادير: كيس مكرونه شرايط وممكن اسباجتى عريضه 1/4 كيلو صدور فراخ 1/4 كوب مرقه 1/2 كوب لبن بصله صغيره مفرومه ناعم 2 معلقه من الدقيق 2 معلقه من السمن بهارات وملح وفلفل الطريقه: نسلق المكرونه بالطريقه العاديه ثم نضع البصل فى وعاء على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرقهز فى وعاء اخرنضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراح لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:06 am | |
| كبدة مشوية فى الفرن المقادير: 2/1 1 كوب عيش الغراب ,مقطع الى شرائح - 4 ملعقة كبيرة زبد - 2 بصلة ,مفرومة ناعم - 1 كوب دقيق 3 ملعقة كبيرة كريمة لباني- 1 كوب ماء - ملح فلفل ابيض
طريقة العمل: يتبل اللحم بالملح و الفلفل. ويضاف ماء البصل المفروم الى اللحم. يترك لمدة 10 دقائق. حتى يتبل جيداً تغمس قطع اللحم فى 4/3 كوب دقيق و يغطى بها جيداً. تذاب ملعقتين من الزبد فى طاسة كبيرة على النار.و يتم تحمير اللحم على الجانبين حتى ينضج ويصبح لونه بنى فاتح . ثم يرفع من على النار و يوضع على طبق التقديم. يحتفظ به دافئ. تسخن ملعقة زبد في طاسة متوسطة. يضاف عيش الغراب و يقلب لمدة 5 دقائق. يرفع من الطاسة ويترك جانبا. فى نفس الطاسة يذاب ما تبقى من الزبد. تضاف ملعقتين دقيق ويقلب حتى يصبح لونه ذهبي بنى. يرفع من على النار ويضاف كوب ماء ويقلب حتى يصير أملس. تضاف الكريمة وتقلب. يعاد الإناء الى النار مع التقليب المستمر حتى الغليان. يضاف عيش الغراب والملح والفلفل الابيض. تخفض النار وتترك لمدة 5 دقائق مع التقليب من حين لآخر. يمكن اضافة المزيد من الماء اذا كانت الصلصة شديدة الكثافة. تصب صلصة عيش الغراب فوق قطع اللحم لتغطيها جيدا وتقدم فورا. | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:07 am | |
| بطاطس محشوة بالدجاج
المقادير:
6 حبة كبيرة بطاطس (للطهي في الفرن) . 2 ملعقة كبيرة زيت نباتي. 300 جرام دجاج (مفروم) . 2 فصّ ثوم مقطع . مكعب مرقة دجاج مذوب في 2/1 كوب ماء. 4/1 ملعقة صغيرة فلفل أسود . 2 ملعقة كبيرة بقدونس طازج (مفروم). 2/1 كوب جبنة شيدر قليلة الملح (مبشورة).
الطريقة :
تغسل البطاطس وتنظف توضع في مقلاة للشواء ثم تترك في الفرن على حرارة 200 درجة مئوية لمدة 45 دقيقة أو حتى تنضج تقطع كل حبة بطاطس إلى نصفين وينزع منها القلب ثم يسخّن الزيت في مقلاة ثم يضاف إليه الدجاج مع الثوم ويطهى المزيج لمدة تتراوح بين 4 و5 دقائق حتى ينضج الدجاج.
يضاف مكعب مرقة الدجاج ويطهى المزيج لمدة دقيقتين إضافيتين ثم يرفع عن النار و يمزج قلب البطاطس مع الدجاج والفلفل الأسود والبقدونس في وعاء ثم تحشى البطاطس بحشوة الدجاج، ويوزع مقدار من جبنة الشيدر على وجهها ثم تخبز في الفرن على حرارة 200 درجة مئوية لمدة 5 دقائق أو حتى تذوب الجبنة | |
|
| |
اهلاوى المدير العام
عدد الرسائل : 1443 العمر : 37 العمل/الترفيه : veternarian رقم العضويه : 2 تاريخ التسجيل : 19/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:08 am | |
| طريقة عمل البسطرمة فى البيت المقادير:
كليو لحم فخذة بقرى خالى من الدهن نصف كوب - ملح ملعقتان كبيرتان - فلفل بقالى احمر 3او4 - راس ثوم- كوب حلبة مدقوقة ناعمة.
الطريقة :
1-تمسح قطعة اللحم بقطعة قماش ثم يعمل بها شقوق سطحية وتحشى الشقوق بالملح 2-تلف جيدا فى ورقة لحم كبيرةوتثقل بالهون وتترك 24 ساعة 3- تشطف بالماء وتعلق مدة يوم اخر مع وضع شاشة فوقها 4-يدق الثوم مع الملح 2ملعقة ملح ثم تضاف الحلبة المدقوقة والفلفل البقالى الاحمر يراعى عدم وجود شطة بة ويعجن الخليط بقليل من الماء 5-تغطى قطعةاللحم بالخليط وتساوى مع بل اليد بالماء 6-تعلق فى الهواء حتى تجف حوالى 3 ايام وتستعمل يجب تغطية اللحم بقطعة شاش لعدم تعرضها للذباب __________________ | |
|
| |
الفارس الملثم مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1254 العمر : 37 الموقع : الجنة ان شاء الله العمل/الترفيه : احبكم جميعا. المزاج : كويس بقربكم رقم العضويه : 43 تاريخ التسجيل : 04/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:10 am | |
| ايه يا عم الحلاو دي با لهنا والشفا ومطرح ما يسري يمري | |
|
| |
Admin ADMIN
عدد الرسائل : 1122 العمر : 38 الموقع : www.spyvet.ahlamontada.com العمل/الترفيه : only doing what i want المزاج : nice رقم العضويه : 1 تاريخ التسجيل : 18/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الجمعة ديسمبر 07, 2007 1:12 am | |
| كمان ارز معمر انت هتجوعنا ليه يااهلاوى بقي نزل اى حاجه هنا ع الحساب ولو صورة حتى هههههههههههههههههههه ميرسي ليك ع الاكلات الجميله دى | |
|
| |
الفارس الملثم مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1254 العمر : 37 الموقع : الجنة ان شاء الله العمل/الترفيه : احبكم جميعا. المزاج : كويس بقربكم رقم العضويه : 43 تاريخ التسجيل : 04/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الإثنين ديسمبر 10, 2007 9:41 am | |
| شكله بخيل يا أدمن كل واحد على جيبه في الحتة دي أوصفلك ماشي أدفعلك لأ وألف لأ | |
|
| |
الشاعر مرشح للاشراف
عدد الرسائل : 1185 العمر : 36 الموقع : الشعر المزاج : nice رقم العضويه : 47 تاريخ التسجيل : 08/12/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الأحد يناير 13, 2008 8:53 pm | |
| شكرا ليك اهلاوى على الاكلات اللذيذه دى بس متعملنا حاجه خفيفه كده اصل انا مليش فى الحاجات الجامده دى هههههههههههههههههههههههه شكرا اهلاوى ومنتظرين الجديد | |
|
| |
cindrella عضو سوبر
عدد الرسائل : 320 العمر : 35 المزاج : back again رقم العضويه : 39 تاريخ التسجيل : 29/11/2007
| موضوع: رد: موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ الإثنين فبراير 25, 2008 2:30 pm | |
| اية دة انتوا جوعتونا اوى لااا لازم نجرب بقى | |
|
| |
| موســــــــ المطبخ المصرى ــ ـوعه ........ | |
|